top of page

​Wismii Nedir?
Hepimiz bazen önemli olan eÅŸyalarımızı ya da evcil hayvanlarımızı istemeden de olsa kaybediyoruz. Peki bu eÅŸyalarımızı bulmak için doÄŸru yere nasıl bakacağız? Wismii kaybolan herhangi bir eÅŸyanızını diÄŸer kullanıcılar yardımıyla bulmanıza yardımcı olacak tüm dünyada kullanılabilir, eÅŸsiz bir mobil uygulamadır. Bu uygulama ile kaybolan eÅŸyalarınızı bulmanız eskisinden daha kolay olacak.
Wismii Nasıl Çalışır?
Wismii uygulamasının iÅŸleyiÅŸi oldukça basit. Öncelikle kaybolan eÅŸyanızı Wismii’yi kullanarak raporlamanız gerekiyor. Daha sonra bulunduÄŸunuz yerleri iÅŸaretleyin, diÄŸer kullanıcılarla iletiÅŸime geçin ve hepsi bu! Daha sonra tek yapmanız gereken kayıt eÅŸyanızın diÄŸer kullanıcılar tarafından bulunmasını beklemek. Bu sebeple Wismii var olan en mükemmel ortak mobil yardımlaÅŸma platformudur.
Kayıt herhangi bir eÅŸyası bulunmayan birinin sürekli olarak bu uygulamayı neden mobil cihazında bulunduracağını merak ediyor olabilirsiniz. Ancak, bunun için birden fazla geçerli sebebiniz var:
Sürekli olarak eÅŸya kaybedenlerdenseniz bu uygulama ile hem yardım alabilir hem de baÅŸkalarına yardımcı olabilirsiniz.
EÅŸyalarınız konusunda dikkatli olsanız bile bu hiç bir zaman bir ÅŸeyin kaybolmayacağı anlamına gelmez ve zor durumunuzda yardım beklemek için baÅŸkalarına da yardımcı olmak her zaman yararlıdır.
Bu uygulamanın kullanıcı sayısının arttığını gördükçe kendinizi daha da güvende hissedeceksiniz.
Tüm bunlardan daha önemlisi Wismii ile yardımsever insanların buluÅŸtuÄŸu bir toplulukta yer aldığınızı hissedeceksiniz!
Neden mi Wismii?
Wismii saÄŸladığı yararlar ve kullanım kolaylığı ile size bir çok kullanım nedeni vermektedir:
Wismii, tüm kullanıcıları ile birlikte yaÅŸam kalitenizi artırmayı hedefleyen bir uygulamadır.
KaybettiÄŸiniz eÅŸyalarınızın çok hızlı bir ÅŸekilde bulunmasına yardımcı olur.
Yalnızca eÅŸyalarınız deÄŸil, kayıp evcil hayvanlarınızın dahi bulunması bu uygulama ile çok çok kolay.
Dünya’nın neresinde olursanız olun, kayıp eÅŸyanız olduÄŸunda ilk nereye gideceÄŸinizi bileceksiniz.
EÅŸyanızı vermemek iade etmek istemeyen biri varsa; unutmayın ki kayıt eÅŸyanızı raporladınız ve birileri bu kiÅŸinin bu eÅŸyaya daha henüz sahip olduÄŸunu farkedecektir ve ÅŸüpheli bir durumda ilk Wismii’deki raporlara bakacaktır.
Değerli eşyalarınızı kaybetme korkunuzu azaltır.
Kaybolan eÅŸyalarınızın bulunabileceÄŸine dair size moral ve güven duygusu verir.
Sürekli olarak yardımsever insanlarla iletiÅŸimde bulunmak sizi rahatlatacaktır.

bottom of page